laptop gestolen verzekering

Het zal je maar gebeuren je laptop wordt gestolen. Tegenwoordig is dat niet zo heel gek, dit kan bijvoorbeeld binnenshuis als er iemand inbreekt. Maar dit kan ook als je buiten en hij wordt uit je tas/koffer gestolen. Laptops zijn erg in trek bij dieven. Deze leveren namelijk altijd geld op. En over het algemeen zijn deze erg waarde vast. Vooral als je een Macbook heb is het aan te raden om deze te verzekeren.

Schades die buiten gebeuren

Centraal Beheer Achmea betaald bijna alle schades die buitenhuis voorkomen. Een voorbeeld:  Je laptop wordt gestolen, of je smartphone, je camera, of je deze wordt niet gestolen maar je laat hem vallen.. Ook dit dekt de buitenhuis verzekering van Centraal beheer achmea.

Het moet dan wel gaan om spullen die tenminste een nieuwwaarde hebben van 200 euro. Even belangrijk! Er wordt wel maximaal 1000 euro per gebeurtenis uitgekeert. Let hier dus goed op. Al moet ik eerlijk zeggen dat dit meer is dan bij andere verzekeraars.

PS : Mocht je nu naar een festival gaan of naar en concert of een groot evenement. Dan is zo’n verzekering echt aan te raden. Het heeft ons op die manier echt een hoop geld bespaard.

online adverteren www.m4n.nl