Reparatie afleveren

Als je er kies het systeem te brengen gaat het als volgt in zijn werk: Je brengt het systeem, vervolgens nemen wij je apparaat in ter onderzoek. Zodra het apparaat is ontvangen gaan wij vrijwel direct beginnen met het onderzoek. Het onderzoek duurt maximaal 24 uur. Maar doorgaans is dit vaak 3-4 uur.
Als het onderzoek is afgerond nemen wij telefonisch contact met je op. Wij doen dit eerst telefonisch ( later sturen wij nog een samenvatting per email wat er besproken is)
Tijdens dit gesprek krijg je van ons te horen wat er mis is met het systeem, wat de reparatie gaat kosten, en hoelang de reparatie gaat duren. Dit noemen wij bij elkaar de vrijblijvende prijsopgave.
Als je akkoord gaat betaald je alleen het afgesproken bedrag conform de eerdere prijsopgave. Niks meer niks minder, wel zo eerlijk.
Zeg je om wat voor reden dan ook: Ik ga niet akkoord met de vrijblijvende prijsgave. Geen enkel probleem op dit moment betaal je alleen het onderzoek tarief. Deze bedraagt slechts 29euro.

Reparatie opsturen

Je kan er ook voor kiezen om het systeem op te sturen. Als je  het systeem op stuurt werkt het als volgt:

Als eerste vul je het reparatie formulier in. Dit kan op de pagina online reparatie aanmelden.

Daarna vul je het formulier in en print deze uit. Vergeet niet erbij te vermelden dat je het systeem opstuurt. Kan je om wat voor reden ook niet printen? Geen probleem je ontvangt per email een bevestiging–email met daar in het reparatie nummer. Dit begint met REP. Vul het complete nummer in op een papiertje en voeg deze bij in de doos. Bijvoorbeeld: REP-12345678

Stap 2: Verstuur het apparaat goed verpakt, gefrankeerd en aangetekend of verzekerd. Voor systemen waarvan de aanschaf waarde hoger ligt raden wij verzekerd aan. Bewaar het bonnetje van inleveren goed! Deze ontvangt u bij het inleveren.
Zodra wij het systeem verwerkt hebben ontvangt u van ons een ontvangst bevestiging per email.

Als het onderzoek is afgerond nemen wij telefonisch contact met u op. Wij doen dit eerst telefonisch(later sturen wij nog een samenvatting per email wat er besproken is)
Tijdens dit gesprek krijgt u van ons te horen wat er mis is met het systeem, wat de reparatie gaat kosten, en hoelang de reparatie gaat duren. Dit noemen wij bij elkaar de vrijblijvende prijsopgave.
Als u akkoord gaat betaald u alleen het afgesproken bedrag conform de eerdere prijsopgave. Niks meer niks minder, wel zo eerlijk.

Zegt u om wat voor reden dan ook ik ga niet akkoord met de prijsgave. Geen enkel probleem op dit moment betaald u alleen het onderzoek tarief. De kosten hiervoor zijn 40 euro inclusief de kosten voor het retour sturen.

Pcdokter aan huis